Dukning med linnetyg i hösttema

Dukning med linnetyg i hösttema

Här en vacker dukning i hösttema på linnetyger. Linneduk och löpare i linnetyg ger en rustik och lantlig känsla.

Blomsterarrangemang med dahlior och äpplen i hösttema. Att plocka in gräs och till och med ogräs i blomsterarrangemang har blivit populärt på sistone.

Enkel grön dukning

Enkel grön dukning

Även med en enkel dukning kan man uppnå vackra upplevelser. Här en pappersduk i vitt med en matchande grön pappersduk som en löpare ovanpå.

Enkel bistro-dukning

Enkel bistro-dukning

När man bjuder mycket folk och har ett litet bord blir det inte så mycket plats över för dekorationer. Men det kan vara nog så charmigt. Trångt och härligt!

Duka för nyårsmiddag

Duka för nyårsmiddag

När julen har pågått i några veckor är det skönt att nyårsafton kommer och bryter av lite. Då vill vi ha en julfri dukning i vitt, silver, guld och gärna med färska blommor om det ska vara extra lyxigt.

Tabletter på glasbord

Tabletter på glasbord

Glasbord är väldigt praktiska utomhus eftersom de klarar fukt och väta väldigt bra. Nackdelen är att de är hårda så dricksglas och porslin kan stöta emot och till och med gå sönder.

Bjud in sommaren med en färgsprakande bordsdukning

Bjud in sommaren med en färgsprakande bordsdukning

Nu när sommaren äntligen är här är det dags att ta fram det färgglada porslinet och de fräscha sommardukarna. En bordsdukning kan verkligen sätta stämningen för en trevlig middag eller grillkväll. Här kommer några tips på hur du kan bjuda in sommaren med en färgsprakande bordsdukning.

Sensommardukning i naturlig stil

Sensommardukning i naturlig stil

En avslappnad, enkel och sval sensommardukning för en trevlig lunch med vänner. Frukt på ett fat lättar upp stämningen och tar bort krav på etikettregler. Här är det fritt att göra som man vill och känna sig som hemma.

Vacker dukning

Bilder på vackra bordsdukningar för att inspirera dig till ett vackrare bord. Tips och idéer som du kan använda vid din nästa bordsdukning.

Bröllop, fest, nyår eller bara en härlig bjudning med vänner eller familj? Oavsett tillfälle kommer du hitta inspiration till din bordsdukning här. Duken, porslinet, besticken, glasen, dekorationerna, blommorna och ljusen kombineras till vackra dukningar som hjälper till att sätta rätt känsla på tillställningen och inleda samtalen runt bordet.