Water and Wines

Water and Wines - Vinpussel - Kalifornien 1000 bitar Gul

449 kr
I lager    Sponsrad länk för Cervera

Vinpussel - Kalifornien 1000 bitar från Water and Wines är perfekt för vinälskaren som älskar att lösa pussel. Med konstnärliga illustrationer tar detta premium vinpussel dig med till Kaliforniens vackra vinregioner.
Varje pusselbit är noggrant utformad för att skapa en fantastiskt färgstark och detaljerad bild av Kalifornien, med dess vingårdar, landskap och ikoniska vinsorter.

Detta vinpussel består av 1000 bitar, vilket gör det till en rolig och utmanande aktivitet för både ensamtid och gemensamt pusslande.

När du är klar med pusslet kan du rama in det som en konstnärlig tavla eller demontera det för att pussla om det igen. En extra bonus med detta vinpussel är att varje sålt exemplar bidrar till att plantera ett träd.

Vår design är handgjord och har noggrant granskats med hjälp av några av världens främsta
sommelierer.
I lådan hittar du också våra kaliforniska druvprofiler som beskriver regionens huvudegenskaper och aromer, samt tips på mat.

Water and Wines - Vinpussel - Kalifornien 1000 bitar Gul finns i kategorin Inredning - Hemmet - Spel och pyssel. Water and Wines är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…