Robert Welch

Robert Welch - Robert Welch Arden Ljusstake 35 cm

1 299 kr
I lager    Sponsrad länk för Cervera

En stor och vacker ljusstake i Arden serien från Robert Welch.


En elegant och klassisk ljushållare tillverkad i rostfritt stål.


Ljusstaken från Robert Welch är 35 cm hög och som med de flesta produkter från samma varumärke är det en klassiskt designad dekoration med en modern touch.
Robert Welch är en av Storbritanniens mest kända formgivare och varumärken.


Från början designade och tillverkade Robert Welch bestick i rostfritt stål och tanken bakom produkterna har alltid varit att designen på produkten ska hålla lika länge som produkten själv.
Idag producerar även Robert Welch rostfria produkter inom matlagning, badrumstillbehör och dukning. Till den senare kategorin hör dessa vackra ljusstakar i Arden serien.
Med dess mjuka kurvor och skinande finish kommer denna ljushållare från Robert Welch lysa upp ditt hem på många sätt.


Till dessa Arden ljusstakar passar ljus som har en diameter på ca 22 mm. Exempel på sådana ljus är klassiska kronljus från ICA, kronljus från IKEA eller Liljeholmens kronljus.
Detta är den största ljusstaken i Arden kollektionen. Den är 35 cm hög och i samma Arden serie finns även mindre liknande ljusstakar som är 24 cm och 29 cm höga och som också finns att köpa på Cervera för att få en fin komposition av matchande Robert Welch ljusstakar i olika format.

Robert Welch - Robert Welch Arden Ljusstake 35 cm finns i kategorin Inredning - Ljus och ljusstakar - Ljusstakar. Robert Welch är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…