Miyabi

Miyabi - Artisan 6000MCT Knivset 3 delar

4 302 kr 7 299 kr
I lager    Sponsrad länk för Cervera

Denna uppsättning med tre Artisan6000MCT knivar från Miyabi är det ultimata valet för dig som vill skapa magi i köket. Dessa tillverkas i Seki, Japan, av skickliga hantverkare och som enligt traditionella metoder skapar knivar med fantastisk kvalité och otrolig skärpa.
Gyutoh kniven, Japans motsvarighet på vår kockkniv, är en kniv som tillåter dig att med lätthet skära igenom allt från fisk till grönsaker, en fantastisk allround kniv.
Shotoh knivarna har en bladlängd på 13 cm respektive 9 cm och möjliggör större precision i skärandet av mindre råvaror, vilket inkluderar allt från små köttbitar till de minsta örterna.
Bladen har en kärna av MC63 (Micro Carbide) pulverstål som är täckt med två lager Tsuchime, hamrat rostfritt stål som ger bladet dess vackra och eleganta mönster. Den sylvassa eggen, kallad ”Katana Edge”, uppstår när bladet slipas för hand enligt den klassiska Honbazuke metoden. I denna tre-stegs metod ökar knivens skärpa för varje steg. Det bekväma och vackra handtaget är tillverkat av pakkawood och kompletterar detta hantverk.
Ta hand om knivarna genom att diska de för hand och direkt efter torka av de med torr handduk eller trasa.

Miyabi - Artisan 6000MCT Knivset 3 delar finns i kategorin Matlagning - Köksknivar - Knivset. Miyabi är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…