Marimekko

Marimekko - Elokuun Kökshandduk 47x70 cm Grön/Oblekt Bomull

149 kr
I lager    Sponsrad länk för Cervera

Större kökshandduk i en blandning av bomull och linne som mäter 47x70 cm och har Marimekkos naturinspirerade Elokuun Varjot-mönster.
Tillför lite grönska till ditt kök med denna kökshandduk med naturmönster från Marimekko. Kökshandduken är tillverkad i en naturvänligt framtagen mix av bomull och linne och har en picot-kant i rosa för en färgglad finish. Handdukens mönster heter Elokuun Varjot - vilket är finska för ”augustiskuggor ”- och designades år 2020 av Maija Louekari med inspiration tagen från hennes egen vilda trädgård. Mönstret är, enligt designern själv, en hyllning till grönska, frihet och varma vindar. Handduken rengörs enkelt i tvättmaskin och har en ögla för enkel upphängning.
Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.

Marimekko - Elokuun Kökshandduk 47x70 cm Grön/Oblekt Bomull finns i kategorin Matlagning - Kökstextilier - Kökshanddukar och disktrasor. Marimekko är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…