Kosta Boda

Kosta Boda - Artist Collection Fortress Stairs BV AC-23 Blå/Guld

2 100 kr
I lager    Sponsrad länk för Cervera

Artist Collection Fortress Stairs BV AC-23 Blå/Guld från Kosta Boda.
Detta fantastiska konstverk i blått och guld kommer att bli en spektakulär prydnad i ditt hem eller på ditt kontor. Skapad av den välrenommerade designern Bertil Vallien, är denna unika glasfigur en hyllning till trappans elegans och betydelse.

Arkitekter och barn brukar vara besatta av trappor. Bertil delar den kärleken! I över fyra decennier har han skapat och utforskat glasskulpturer där trappan är själva livsnerven, glasets bärande element.
En kub, ett litet hus, en trappa - av dessa tre enkla former (och ett par färger) skapar Bertil Vallien en anekdot som sätter något i rörelse, inte bara lusten att springa upp och ned i trappor…

Denna vackra dekoration är inte bara en syn att vila ögonen på, den har även en förmåga att få igång fantasin och väcka nyfikenhet. Dess unika design skapar en historia som får betraktaren att vilja utforska och upptäcka mer.

Kosta Boda - Artist Collection Fortress Stairs BV AC-23 Blå/Guld finns i kategorin Inredning - Dekorationer - Figurer. Kosta Boda är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…