Knabstrup Keramik

Knabstrup Keramik - Knabstrup Mugg 25 cl Olive

219 kr
I lager    Sponsrad länk för Cervera

Knabstrup-servisen var den första stengodsservisen som tillverkades på Knabstrup och var i produktion under perioden 1966–1972. Servisen är stilren med en elegant räfflad kant och en levande glasyr som ger ett speciellt unikt utseende i varenda produkt. Den vackra och ursprungliga olivgröna färgen sätter speciell prägel på varje dukning i dagens heminredning

Knabstrup Mugg är en stilren och elegant mugg från varumärket Knabstrup Keramik. Muggen tillhör serien Knabstrup, som var den första stengodsservisen som tillverkades på Knabstrup mellan 1966 och 1972.

Med sin räfflade kant och levande glasyr ger muggen ett speciellt unikt utseende. Den vackra olivgröna färgen sätter också en speciell prägel på varje dukning i dagens heminredning.

Muggen har en volymkapacitet på 25 cl och är tillverkad av stengods. Den tål även att maskindiskas, vilket gör den praktisk och enkel att rengöra.

Knabstrup Keramik - Knabstrup Mugg 25 cl Olive finns i kategorin Servering - Koppar och muggar - Muggar. Knabstrup Keramik är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…