Kähler Design

Kähler Design - Nobili Ljuslykta 14 cm Nude

399 kr
I lager    Sponsrad länk för Cervera

Nobili Ljuslykta 14 cm - en perfekt juldekoration från Kähler! Designad av Bache & Bendix Becker, utstrålar denna lykta en enkelhet och modernitet som passar perfekt i alla hem. Med sin varmgrå glasyr och diameter på 14 cm kommer denna ljuslykta verkligen att lysa upp ditt julpynt.

Ljuslyktan är formad som en stängd kula och har plats för ett värmeljus. Genom de små hålen i ytan reflekteras ljuset på ett unikt sätt, vilket ger en elegant och atmosfärisk belysning till din bostad. Placera den på ett bord, en hylla eller varför inte skapa en vacker belysningskreation med flera lyktor tillsammans?

Nobili Ljuslykta 14 cm är inte bara en fantastisk dekoration för dig själv, utan också en underbar gåva att ge till någon du håller kär. Låt denna vackra serie sprida värme och mysighet i hemmet och skapa en julstämning som ingen annan.

Kähler Design - Nobili Ljuslykta 14 cm Nude finns i kategorin Inredning - Dekorationer - Juldekorationer. Kähler Design är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…