Joseph Joseph

Joseph Joseph - Dot Dricksflaska 0,4 L Grå

169 kr
I lager    Sponsrad länk för Cervera

Med den smarta dricksflaskan Dot 0,4 liter från Joseph Joseph är det lätt att hålla koll på att du dricker tillräckligt mycket vätska under dagen.Ta med dig dricksflaskan till jobbet, när du ska träna, på utflykten - varthelst du behöver ha med dig vätska. Varje gång du fyllt på flaskan och stänger locket visas en ny prick på displayen, så att du kan hålla koll på upp till fyra flaskor/påfyllningar per dag, sammanlagt 1,6 liter. Pricken
påminner dig på ett enkelt sätt om vad du har uppnått och uppmuntrar dig att dricka mer under dagen, Dot är ett smart men lågteknologiskt sätt att förbättra din vätskeintag.Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Joseph Joseph - Dot Dricksflaska 0,4 L Grå finns i kategorin Servering - Flaskor och kannor - Dricksflaskor. Joseph Joseph är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…