Design Letters

Design Letters - Jul Ljushållare Mörk Grön

349 kr
I lager    Sponsrad länk för Cervera

Jul Ljushållare är en fantastisk juldekoration som kommer att bli en favorit i ditt hem. Den är tillverkad i mattglaserad Fine Bone China och har graverade bokstäver eller siffror för en extra touch av elegans. Den levereras med en ljushållarinsats som har ett hål för att du kan lägga till lite grönska eller andra dekorativa element.

Denna jul ljushållare är inte bara vacker att titta på, den är också en perfekt presentidé för en värdinna eller som en julklapp till någon särskild. Du kan använda den som en central dekoration på julbordet, på en hylla eller var som helst där du vill skapa en mysig och festlig atmosfär. Ge ditt hem en extra touch av julstämning med denna vackra mörkgröna ljushållare.

Den kommer säkert att sprida glädje och skapa en varm och inbjudande atmosfär under hela julperioden. Passa på att förnya ditt julfirande och skapa minnen som varar för evigt med denna underbara jul ljushållare.

Design Letters - Jul Ljushållare Mörk Grön finns i kategorin Inredning - Dekorationer - Juldekorationer. Design Letters är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…