Degrenne

Degrenne - Salam Gräddkanna 15 cl Vit

289 kr
I lager    Sponsrad länk för Cervera

En fantastisk fin mjölkkanna i porslin med en kapacitet på 15 cl ur serien Salam från det franska varumärket Degrenne. Kannans unika design och mjuka former gör den perfekt till alla bord och passar utmärkt att ställa fram till kaffet. Mjölkkannan finns i fler färger, rymmer 15 cl och tål maskindisk.
Den världsberömde guldsmeden Guy Degrenne startade företaget Degrenne redan 1948 och kom då på idén att använda rustningsstål från slaget vid Normandie för att skapa gjutformar till bestick i rostfritt stål. Under 1980-talet började företaget Degrenne tillverka porslin i Hungern, skickliga hantverkare arbetade i fabrikerna med att skapa unika porslinsprodukter. Genom att kombinera tradition och nyskapande har de sedan dess fångat den franska livsstilen i sina kreationer och är idag en symbol för den franska servisen. Deras mål är att föra vidare Frankrikes gastronomiska arv till alla bord världen över.

Degrenne - Salam Gräddkanna 15 cl Vit finns i kategorin Servering - Flaskor och kannor - Kannor. Degrenne är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…