ANDREE JARDIN

ANDREE JARDIN - Tradition Diskborsthuvud Refill Trä

49 kr
I lager    Sponsrad länk för Cervera

Tradition Utbytbart Bosthuvud från Andrée Jardin.


När din diskborste har blivit sliten kan du eneklt byta ut bara huvudet med en refill. Diskborsthuvudet är helt biologiskt nedbrytningsbart.- Hållbart odlat bokträ från Frankrike. Obehandlat trä.

- Tampico (växt) och Bassin gräs - komposterbar och biologisk nedbrytbar

- Tillverkad i FrankrikeAndrée Jardins historia började redan för 100 år sedan i Nantes då George-René Julio började som lärling för att tillverka borstar. George-René gifte sig så småningom med fröken Andrée Jardin och 1947 startade familjen en egen fabrik för borstar i Nantes, i nordvästra Frankrike.Idag är det sonsönerna som driver företaget och fortsätter att skapa extra fina borstar. De tillverkar borstar som är effektiva, vackra och gjorda i naturmaterial för att ta hand om ditt hem och dig själv.Sonsönerna besitter en speciell historisk kunskap om borsttillverkning som gör borstarna unika. I samarbete med designers och andra hantverkare erbjuder de moderna, hållbara, vackra och effektiva borstar i naturmaterial för användning i det moderna hemmet.Tack vare Andrée Jardins autenticitet och skicklighet har företaget stolt fått ta emot den franska certifieringen EPV- Entreprise du Patrimoine Vivant. Certifieringen ges av den franska staten till franska företag som utmärker sig med sin traditionella och industriella kunskap.Njut av detta vackra sortiment som passar perfekt i våra skandinaviska hem.

ANDREE JARDIN - Tradition Diskborsthuvud Refill Trä finns i kategorin Inredning - Rengöring - Borstar och svampar. ANDREE JARDIN är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…